Glimten

Född: 2007
e. Smokey
u. Björkhems Tindra
ue. Alexander Lukas
Uppf. Anna Natzén

Glimten är en gulbrun valack. Han är en d-ponny och är 144 cm i mankhöjd. Hans pappa är arab och hans mamma är fjording. 
Glimten kom till oss våren 2014 och vi hoppas att han ska trivas bra hos oss. 

 

                  Carrolyn

B-ponnyn Carro är född 2009 och är ett gulligt litet gotlandsruss. Hon gillar barn och är omtyckt på lektionerna. Hon är pigg och glad, gillar även att hoppa.  
 

 

Whiskey

Född. 1996-03-20

e. Suspisious Mischief
u. Eklunds Fia
ue. Pomtus

uppfödare. Monica Hedin

inköpt från Robert Fritz i Gamleby som ridit in honom.

 

Whiskey är en korsning mellan Painthorse och Fjordhäst.
Han kom till ridskolan år 2001 och är en otroligt älskad D-ponny trots sin envishet.
Han älskar vatten och plaskar gärna om han kan,
och om man har tur kan man få se honom leka i vattenkoppen.
Whiskey är en stadig och snäll ponny som kan vara lite sur i spiltan,
men han är aldrig elak.
Han är väldigt trygg att rida på och går därför även med på handikapp-lektionerna.

Robin Hood


Född. 1998

Okänd härstamning

Korsningsponny

 

Robin Hood är en D-ponny som kom hit våren 2011. Han är pigg och glad, väldigt omtyckt på lektionerna både av de som inte ridit så länge samt de lite mer vana.  Han är alltid jätte snäll i all hantering. I dressyren kan han vara lite studsig att sitta ned på i traven, men duktig och trevlig. En klippa i hoppning som han har tävlat en del i.

 

Theo

Född: 2003
Okänd härstamning
Kom till oss 2011.
B-ponny som alltid gör sitt bästa. Kan ibland upplevas att han blir pigg, då gäller det att fortsätta vara avslappnad och ha mjuk hand. Trevlig i både dressyr och hoppning.


 
Krösa - Persan

Född:2002
Okänd härstamning
Persan kom till oss 2013.
Han är en positiv D-ponny som är duktig i både dressyren och hoppningen. Han kan bli stark och ibland lite busig så han passar bäst till dem som har ridit ett tag. Han är snäll och mysig att hålla på med i stallet.

Hildur

Född. 1998-05-31

e. Fridolf
u. Herta
ue. Corall-Li
uppfödare. Karin Malmström


Hildur är en D-ponny som vi fick från Karin Malmström år 2005.
Hon är en snäll ponny som är mycket omtyckt här på ridskolan.
Hon är väldigt snäll att hantera och hon är duktig i både dressyr och hoppning.

                     Hero  
         
Hero är en liten D-ponny som vi har köpt av Karin Malmström. Han kan vara lite sur i spiltan. Han gillar både hoppning och dressyr. Hero är en väldigt mjuk och trevlig ponny att rida, får man bara fart på honom så gör han det man ber honom om.

Mira


Mira är en C-ponny. Hon är född 2005 .  Ibland kan hon vara lite busig och inte vilja gå dit ryttaren säger, men oftast är hon snäll och lyssnar bra. Hon hoppar med riktigt fina språng!

 

Bild : Ida Nummelin

Hope Z


Hope Z är en D-ponny som är född 2006. Hon kom till oss sommaren 2015. Hope är en ganska pigg och ibland lite envis ponny. Hon är duktig på både dressyr och hoppning.

Herman

Herman är en D-ponny. Han kom till oss sommaren 2015. I stallet är Herman väldigt snäll och många tycker om att borsta honom även att han gillar att smutsa ner sig ordentligt i hagen. I ridningen är han jättesnäll men lite envis och seg, får man fart på honom så går han precis dit man vill.

Marylee Jeno


Lilla J som hon kallas är en D-ponny och kom till oss sommaren 2015. Hon är en pigg ponny som är duktig på dressyr. Hoppa tycker hon är kul men hon måste kunna lite på sin ryttare för att göra det allra bäst. Lilla J går mest på storhästlektionerna.